dinsdag 14 april 2009

Na een prachtige paasweekendWat hebben wij een prachtig paasweekend achter de rug. Volgens de nieuwslezer was het sinds 25 jaar niet meer zo warm geweest tijdens de paasdagen. Viooltjes en Pasen, wat is dat toch altijd weer een vrolijke combinatie.
Wat minder zijn de paasvuren die met name in het oosten van Nederland te ruiken zijn, het is soms zo erg dat de rook de volgende dag gewoon op je keel slaat. Staat er oostenwind dan mogen wij ook nog meegenieten van de paasvuren in Duitsland;-( Gelukkig viel het dit jaar wel mee en kon de zon door de rookslierten heenkomen.


Joris groeit als kool en is nu bijna 11 maanden, ze passen niet meer samen op een kussen, ach dan ga je maar op een puntje zitten als je grote broer Max niet van plan is om op te staan.Nou als vrouwtje het zo grappig vindt, ga ik mooi met mijn rug naar haar toe zitten.
Hoewel het blijft toch altijd interessant als er foto's van je gemaakt worden.

Een paar weken geleden heb ik tijdens de voorjaarsbeurs in Arnhem, een workshop gevolgd bij Helena Reijnen. Het is madame Pompadour en ik ben best trots op het resultaat, ik moest het popje aankleden en ook van een pruikje voorzien, het is me allemaal heel goed gelukt. Madame krijgt haar eigen serre zodat ze mooi stofvrij komt te staan. Ik ga wat mooie planten voor haar maken, planten die tijdens de Barok in de mode waren.Omdat ik toch zo lekker bezig was, heb ik ook maar een hippe dame aangekleed, ze is een beetje in de jaren 70 blijven steken met haar loshangende haren en haar roze outfit.


Geen opmerkingen: